Mire való a csapatépítés?

Hazánkban egyre nagyobb azon cégek száma, melyek eljutottak arra a fejlesztési szintre, ahol a tréningeknek jól meghatározható helyük van. Pályázható is, így egyre több cégnek tudjuk képzéseit megoldani. Bizonyára ön is azért keresett meg bennünket, mert valami forradalmian újat akar, valós fejlesztéseket, használható technikákat, mindezt élményekkel teli módon, szórakoztatóan. A szervezet munkatársai számára lehetővé tesszük a hatékonyságnövelésnek ezt a valóban élvezetes formáját. Egy csapatépítő tréning egyben szolgálhat a dolgozók, teamek jutalmazására, vagy feltöltődésre év közbeni hajrák, nagyobb projektek előtt. Használja ki a lehetőséget!

20

Mire való a csapatépítés?

 

A hatékony munkahelyi együttműködés legfőbb akadályát általában a bizalmatlan légkör, a csapattagok széthúzása, a fokozott stressz jelenti. Találkozik ilyennel naponta a cégénél is? Ekkor jön a jól bevált módszer, persze ha szakemberekre bízod, a csapatépítés.

 

A csapatépítés olyan módszereket alkalmaz, melyek ezeknek a problémáknak az okát tárja fel, így a közösen elért eredmények is hosszú távúak.

 

A vezetők egyik kulcs feladata, hogy mennyire sikerül az irányításuk alatt dolgozó munkatársakat csapattá kovácsolniuk, amire mindenekelőtt azért van szükség, mert általánosan ismert tény, hogy a jól működő csoport számottevően nagyobb teljesítményre képes, mint az azt alkotó munkatársak egyenként összegződő teljesítménye.

 

Mit is tesznek ilyenkor a trénerek?

 

A napi monoton munkából kiszakítanak és felpörgetnek, összerázzák a csapatokat. Ilyenek lehetnek a Csapatépítő, outdoor tréningek és Kalandprogramok ,amelyek nagyban hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a kollegák jobban, más oldalukról is megismerjék egymást. Mindez a szervezet folyamatos fejlődését is elősegíti.

Céljuk, hogy a megszokottól eltérő környezetben (jellemzően a természetben), olyan tapasztalati tanuláson vigyék keresztül a résztvevőket, amely a vállalati célokat támogatja, megalapozza, illetve a résztvevők számára elfogadhatóvá teszi a közösen megélt élményen keresztül.

Továbbá jól kombinálhatóak a csapatépítő tréningek szakmai anyagokkal is ha Indoor elemekkel ötvözzük, vagy akár speciális vállalati célok is könnyed hangulatban kerülhetnek bevezetésre a közösség életébe.

 

 

 

%d blogger ezt szereti: