Csapatépítő tréningek új forradalma


Csapatépítő egyedi játékok és tréningek földön, vízen, levegőben, időben és térben!

Ízelítő néhány kalandos csapatépítő képzésre:

Bakonyi betyár képző oskola

Bakony szívében egy régi, titokzatos legendát elevenítünk föl az erdő mélyén. A résztvevőknek új személyazonosságot adunk (betyár neveket). Betyár oskolás próbákat végzünk. A pandúrok legyőzése és kijátszása után pedig mentességi levelet kapnak a betyárok eddig elkövetett „bűneik” alól.

Logikai képesség, csapattagok összetartozása, egymás közti kommunikáció. Nehéz helyzetre való reagálás, frusztrációs tolerancia, felelősségvállalás, gyors megoldóképesség, döntésképesség fejlesztése, logikus gondolkodás fejlesztése, bizalomépítés, hatékony időgazdálkodás, helyes információ kiszűrése, empátia.

A kincses liget

Senki többet? Eladva! – hangzik a különleges aukció legizgalmasabb darabjának licitjén. Végre miénk a több száz éves térkép! De vajon igaz a lgenda? Nincs más hátra, mint hogy útra keljünk kideríteni. A régi papíron megkopott az írás, így a csapatnak minden leleményességére, éleseszűségére szüksége lesz, ha rá akar találni az elveszettnek hitt kincsekre.

Csoporthatékonyság-növelés, stratégiai gondolkodásfejlesztés, nyitottság új ismeretek elsajátítására, empátiafejlesztés, logikaiképesség növelése. Bizalomépítés, hatékony időgazdálkodás, helyes információ kiszűrés.

Színház az egész világ

A mai este különleges alkalom a Társulat életében: a világ minden tájáról érkeznek színészek, hogy megmutassák tehetségüket a világot jelentő deszkákon. A színpad teljes díszben pompázik, a díszletek a helyükön, a jelmezek kikészítve, de hová tűnt a szövegkönyv?! A művészek között egyre nő a feszültség. Csak semmi pánik! Megírhatjátok saját színdarabotokat, belebújhattok a választott szerepekbe és osztozhattok az együttjátszás élményében.

Kreativitás, a csapatmunka fejlesztése, a csapaton belüli szerepek megfigyelése és értékelése, hatékony időgazdálkodás, logikaiképesség fejlesztése. Erősítjük az egységben való gondolkodást, az egymásközti kommunikációt az együttműködést.

A Filmes Stáb! Csapó indul! Tessék...

Show- és filmkészítő teamjeink izgalmas megbízatások közül választhatnak: romantikus vígjáték, oknyomozó riport, horrorfilm, brazil szappanopera, alternatív rendezői, vagy akár japán harcművészeti film. A videókamerák segítségével nemcsak a kész műveket, de a filmkészítés minden egyes mozzanatát werkfilmben dokumentálják a csapatok. A rendezői, operatőri, forgatókönyvírói és színészi feladatokból mindenki részt vállal a nap folyamán, hisz az egységes látásmód teszi igazán értékessé az alkotásokat. A munkáról forgatott werkfilm tanulságul szolgál az egyéni és csapatcélok, érdekek kirajzolódásáról.

Kreativitás, csapatmunka fejlesztése, csapaton belüli szerepek megfigyelése és értékelése, csapattagok összetartozása, egymásközti kommunikáció, döntésképesség, helyes információ kiszűrése. Fejleszti az egységben való gondolkodást.

Elméleti tréningek is kiválóan kombinálhatóak a csapatépítéssel:

Kommunikációs tréning

A kommunikációs tréning a kapcsolattartási zavarokat hivatott megszűntetni mind ami a verbális, mind ami a nonverbális kommunikációkat illeti. Csakis a kettő összhangja teremthet minőségi, félreértést teljes mértékben nélkülöző párbeszédet, ami nagyban csökkenti a munkahelyi tévedések, üresjáratok előfordulását. A résztvevőknek a kreatív feladatok, szerepjátékok révén folyamatosan nő az önbizalmuk, megnyilvánulásaik lényegretörőbbé, letisztultabbá válnak, s bármikor képesek lesznek kellemesen elindítani, irányítani, illetve erőlködés nélkül lezárni egy-egy beszélgetést.

Konfliktuskezelő tréning

A konfliktuskezelő tréning kifejezetten a munkahelyi konfliktusokat célozza meg. Ez kompromisszumra való törekvéssel, illetve "nyertes-nyertes" helyzetek létrehozását elősegítő technikák elsajátításával elkerülhető. Melyekhez általában kiscsoportos témafeldolgozás, szituációs gyakorlatok, illetve videó visszanézése útján vezet az út. Az előzőleg konfliktusra pazarolt energiák így munkára fordíthatók, növelve az alkalmazottak morálját, teljesítményét.

Stresszkezelési tréning

A stresszkezelési tréning segít a résztvevőknek beazonosítani a rajtuk kiütköző stressztüneteket. A stressz kordában tartásával az alkalmazottak végül jobban viselik a kudarcot, bátrabban néznek szembe a nehézségekkel, egyszóval kiegyensúlyozottabb munkaerőkké válnak.

Személyiségfejlesztő tréning

A munkaerő fejlődéséhez elengedhetetlen a lelki egyensúly megteremtése. Ehhez mindenekelőtt magát kell ismernie és elismernie az alkalmazottnak. Megfelelő öntudat nélkül ugyanis sokkal kisebb mértékben képes saját belső erőit mozgósítani az adott feladatokra.

Ha hatékony csapatot akarsz,
válassz hozzá az eszközeinkből:

Kérjen díjmentes árajánlatot most!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

Mi a fejlesztendő terület?

Hány fő?

Mikor?

Csatolandó fájl:

Egyéb megjegyzés

×

Kérjen díjmentes konzultációt

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Üzenet

×