Egészséges, örömteli vállalat

Hatékony, testreszabott megoldások minden munkavállalónak

Outdoor játékok

Játékleírás

Az outdoor kalandok olyan programokból állnak össze, akár kombinálva mókás történetekkel amitől teljesen elvarázsolhatóak a részvevők a képzeletük igénybe vételével és igazi kihívásokban van részük a játékosoknak,- mert ez a tréning valahol játék, egy csapatjáték. A történeteket, aztán egy szituációs feladatként végig csinálhatjuk, például, magas gyakorlatok kötélpályákon, fal mászás közben. Akár térképes kalandtúra keretében, kincskeresésekkel spékelve, és említhetem még a dzsip–túrákat vagy technikai stratégia játékokat a paintballt, lézertagozást. Persze a vizek szerelmesei is bevonhatók a csapatépítésbe és igazán érdekes vízre vinni a szárazföldi létünket ebbe segítenek nekünk vízi játékok. De itt van még a korong lövészet, íjászat, várjátékok, és a felfújható játékok, amivel megtanulunk, akár vízen járni stb. Bőséges a választék a teljesség igénye nélkül a képzeletnek csak az emberi agy és a vállalati pénztárca szabhat határt nagyon sok lehetőségből mégis mit hol és mikor azt általában a tréner tapasztalatai során a csoportok és a cégek egyedi igényei alapján szokták összeállítani. Elengedhetetlen hogy a feladatok végrehajtásai ugyanakkor egy átlagos ember kondíciójára vannak megtervezve, vagyis nem igényel külön felkészültséget. Lényeges, hogy semmi nem kötelező a gyakorlatok során és mindig van B-terv, tehát más nem Te vagy a „kulcs őrzője” a játék során. A fókusz mindig a csapat munkán van és az élmény alapú oktatáson.

Outdoor-tréning programokat a következő célok elérésére lehet használni:

  • Tréningen tanulási céllal vesz részt a kiválasztott összetételű közösség. Világosan definiált csapatműködési, együttműködési és kommunikációs probléma területekre kell megoldást adnia a gyakorlatokon, értékeléseken keresztül a programnak.
  • A tréning támogatásával lehet bevezetni egy változást a cég életébe, ami új hozzáállást kíván az érintettektől. Nem csak egyéni és csapat készségeket, továbbá hozzáállás területeket kell csiszolni, hanem egy új jövőképet, új piaci magatartásformát, egy újfajta együttműködést is kialakítani a cégen belül. Mindez új szereposztásokkal párosul.
  • Újonnan felállt csapatok összekovácsolása
  • Új munkatársak integrálása a csapatba
  • A hatékony csapatmunka elemeinek elsajátítása és közös munkamódszerré csiszolása
  • Hosszabb ideje együtt dolgozó csapatok felfrissítése, feltöltése friss energiával (marketing, HR, sales, top management csapatok)
  • Különböző osztályok közötti feszültségek feloldása, kapcsolatteremtés

Szabadulószobák

Kérd egyéni ajánlatunkat!

Stratégiai Játékok

Játékok bemutatása

Cégünk filozófiájának megfelelően arra ösztönözzük megrendelőinket, hogy a csapatépítő tréningeket „kivigyük a természetbe”. De természetesen vannak olyan játékaink is, melyek télen vagy hirtelen rossz idő esetén beültethetők sportcsarnokokba ill. kiváló kapcsolatainknak köszönhetően kastélyok, szállodák halljába, úszómedencéjébe és termeibe. Nincs olyan váratlan helyzet, melyre ne tudnánk megoldást! Persze terepjárózni azért nem fogunk sportcsarnokban, és a hőlégballonról is le kell mondanunk… De más, szintén izgalmas programokat biztosítunk helyette.

Ha hatékony csapatot akarsz,
válassz hozzá az eszközeinkből:

Kérjen díjmentes árajánlatot most!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

Mi a fejlesztendő terület?

Hány fő?

Mikor?

Csatolandó fájl:

Egyéb megjegyzés

×

Kérjen díjmentes konzultációt

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Üzenet

×