Köszöntelek az Egyedi Csapatépítő Játékok weboldalán!                                        éva

Lengyel Éva Csilla vagyok,

szervezetfejlesztő, csapatépítő tréner.      

 

„Ha gyorsan akarsz haladni, egyedül menj. Ha messzire akarsz jutni, menj együtt másokkal. ” – tartja az afrikai közmondás.

 

Azért dolgozunk egy szakmailag is sokszínű csapattal, hogy a lehető legtöbb megoldást megtaláld nálunk a céged és a dolgozóid fejlesztéséhez. Sok tréningajánlattal találkozol naponta?  Nem tudsz dönteni, vagy amit választottál és nem hozta meg a várt eredményt? Fejlesztenél, de hogy állj hozzá? Akkor ezt garantáltan imádni fogod. Itt megvannak az eszközök, amik valóban hatékony fejlődést biztosítanak a speciális területeken Számotokra is. Az Eccobrand Holding  forradalmasította a csapatépítést és a szervezetfejlesztést Magyarországon.

 

Végre valami más!

Fejlesztéseink alapja, hogy megfelelő segítséget, lehetőséget biztosítsunk a munkaerő fejlesztéséhez, olyan egyedi készség és kompetencia fejlesztő tréningekkel, programokkal, amik valóban  hatékonnyá teszik csapatodat és sikeressé a hétköznapokban is cégedet!

Ebben közel tucat tréner, tanácsadó és szakember lesz segítségedre!

Miért vagyunk csapatépítés terén a legjobbak?

 

Ahogy TI, mi trénereink is valós verejtékkel megszerzett tapasztalatokon nyugvó, biztosan bevált, működő módszereket alkalmazunk a problémák feltárására és azok megoldásaira. Tanultunk sikereinkből, de okultunk kudarcainkból is és ezt a tudást használtuk fel programunkhoz, ahol nem csak a vezetők sajátíthatják el a vezetés elmélet és hatékonyság iskolájának kulcs technikáit, gyakorlatait, hanem cége minden egyes dolgozója.

 
 

 

Ahol van erre lehetőség, mi segítünk pályázni is. Kutatás-fejlesztés programjaink lehetőséget biztosítanak cégeteknek innovációs fejlődéséhez. Oktatásszervezést is végzünk, tanácsot adunk, felmérünk, elemzünk és ehhez gyártott stratégiákat meg is valósítjuk munkavállalóitok.

„Mindig küzdj az elérhető legmagasabb célért, de sose erőlködj feleslegesen!” (Selye János)

Amiben még különbözünk a többi hazai tréningszervező cégtől, hogy nem a nyugati szemléletet utánozzuk, hanem egy magyar szisztémát, metodikát dolgoztunk ki, saját oktatási programjaink vannak, melyben fontos szerepet játszik a kompetencia, készségfejlesztés hatékonyan és a magyar kultúra, magyar tájak, a hagyományőrzés és a híres „magyar virtus” is.

Fejlessz, hogy jobb lehess a konkurenciádnál, aki még elavult módszerekkel próbálkozik!

Lépéselőny programunk kimagasló és mérhető eredményeket hozott az eddig minket igénybe vett vállalatok számára is.

Nem csak tudományosan és szervezetten, játékos formában tanítunk, hanem szívvel-lélekkel, nagy örömmel, mert szeretjük, és elhivatottak vagyunk munkánk minősége és a cégetek sikere iránt.

A célunk: ösztönözni a cégeket, vállalatokat, azon belül a közösségeket és az egyéneket is arra, hogy törekedjenek saját és mások, azaz a csapat munkájának emberibbé tételére!

Hogyan dolgozunk?

Csapatépítő tréningek teljes körű szervezését, lebonyolítását hajtjuk végre, mint egy „generál” kivitelező az építkezésekben.

A lényeg: hátra dőlhetsz, amit felsorolunk, nem a cégednek kell elvégeznie.

Egy tréning nálunk nem a helyszínen kezdődik: tapasztalatunk szerint már tervezéskor a résztvevőkkel folytatott interjúkban megjelenő, aktuálisan érvényes problémakörök pontos megértése és kezelése segít bennünket a tényleges fejlesztés sikerében. Sok felelős vezető használja ezt a lehetőséget.

Emellett a résztvevők változás iránti igényeinek feltárásával és megválaszolásával készítjük elő tréningjeinket.

Ez bizalmat épít a csapatépítők és a fejlesztendő csapatok közt.

Amit mi nyújtunk Önnek:

  • interjúkat, teszteket töltetünk ki a csapattal,
  • feldolgozzuk, elemezzük szakértőinkkel;         
  • specialistát választunk a problémáikra;
  • megszervezzük a helyszínt;
  • a buszt az utazáshoz, a cateringet, és mindent;
  • az utazás alatt  kezdődik a csapatépítő tréning!

 

Költséghatékonyságra törekszünk: levesszük a vállalati szervezést a válladról, így nem kell egy embert hetekig ezzel foglalkoztatnod és beépítjük a közvetített szolgáltatást a tréningcsomag árába, így ez a tréning képzésként  jelenik meg  számlázáskor. Tréningblokkjainkat mindig utánkövetéssel zárjuk. Tanácsokkal látjuk el a csoportokat, az egyéneket és a vezetőket is a csoport működéséről, és arról, hogy mi a teendő a további jó eredmények kialakításáért, igény esetén írásban is.

Garancia!

Hogy lásd, mi biztosak vagyunk speciális tudásunkban, ha nem vagy megelégedve az eredményekkel, visszafizetjük a képzés tréneri díját.